Om oss


Sedan 2011 är det den andra generationen som driver restaurangen efter att vår pappa tog över verksamheten 1995 som då hette Linds café & restaurang. Då serverades det mestadels lätta måltider så som smörgåsar och fikabröd.

2011 var även året då vi började servera dagens lunch 7 dagar i veckan, vi insåg att våra gäster ville kunna äta en vällagad lunch även under helgen.

Då liksom nu kan man varje dag välja mellan en ny kötträtt eller fiskrätt samt flera stående rätter för veckan, såsom veckans pasta, veckans sallad, veckans vegetarisk, veckans hamburgare samt veckans rätt.

När vår familj tog över Linds införde vi dagens lunch på menyn och sedan dess har dagens varit en röd tråd under alla år som verksamheten bedrivits inom vår familj. Förutom att vi serverar dagens lunch 7dagar i veckan så har vi alltid stått för dagsfärska smörgåsar och färsk fikabröd från bageriet.

Idag är det Sanne som driver restaurangen och har gjort det sedan 2011. Det var även då den stora förvandling började. Vi ville bli mer moderna och ligga rätt i tiden med mat som lagas från grunden. Vi anställde flera duktiga medarbetare som drevs likt oss till kärleken till god mat.

Vi satsade på en välmeriterad köksmästare med gedigen erfarenhet samt en assisterande köksmästare som såg till att vår meny blev bättre, där vikten lades på att all mat skulle lagas från grunden, vilket ledde till att kvalité och smakupplevelsen blev bättre. Vi ändrade våra meny från grunden, vi panerade vår egen fisk, vi bankade ut och panerade vår schnitzel själva, vi gjorde våra egna hamburgare från grunden och även vår egna lasagne. Även alla våra såser, kalla som varma tillagades från grunden. Allt med en känsla för noga utvalda råvaror med god smak och hög kvalité.

2013 började nästa förvandling i vår restaurang. Vi bytte ut alla möbler och gjorde en stor förändring i restaurangen för att få fram känslan att ”här vill du sitta” även om du inte äter mat så kan du avnjuta en god kopp kaffe eller en riktigt god smörgås. Vi ville helt enkelt öka trivseln i restaurangen, inte bara att maten smakar bra utan att våra gäster ska trivas tillsammans med oss, och självklart även vår personal.

Nu har vi ändrat namnet på restaurangen till Sannes Coffee. Vi vill att det nya konceptet ska beskriva oss på ett bättre sätt och att namnet ska symbolisera vad vi står för, nämligen vår kärlek till god mat och till vår familj, det är det vi står för.

Slutligen, det vi strävar efter är att du som gäst alltid ska känna dig som hemma, här är du med din familj och äter hemlagad mat som är lagad med mycket kärlek.

Varmt välkommen till Sannes Coffee.